I Cusco, Peru...

Da var vi pa plats i Peru efter ett par dagars resande. Tyvarr har vi upptackt att det inte fungerar att MMS:a bilder direkt till bloggen, sa under inkaleden - som vi paborjar imorgon - kommer det alltsa vara lite bloggtorka.

Flygresan mellan Amsterdam och Lima gick forhallandevis smartfritt och snabbt, 13 timmar av konstant filmtittande pa 7" skarmarna gjorde nog sitt for det. Pa flygplatsen i Lima hade vi bestallt en transfer-taxi (som skulle kosta $8) som vi dock inte kunde hitta, varvid vi tog en taxi utanfor flygplatsen. Han korde de fem minuter det tog till hotellet och PANG, $45 ville han ha for besvaret. Vi gav honom en tjuga men kannde oss anda ganska sa ripped off...

Morgonen efter akte vidare till cusco, dar vi nu befinner oss. Om nagra timmar ska vi pa en liten briefing hos arrangaren av inkaledsturen som vi alltsa kommer befinna oss pa de narmsta fyra dagarna. Vi kommer lagga upp lite bilder har pa bloggen nar vi ar tillbaka. Nedan finns en karta over inkaldenen (som alltsa leder till inkafolkets forsvunna stad Machu Pichu). Klicka pa markorerna for mer info.


Ver mapa más grande

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0